Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania webu, analytické účely a v prípade udelenia súhlasu aj na účely cielenia reklamy využívame súbory cookies. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.

terminy

Termín rozvozu:

16. mája 2018 (streda)

Objednávanie ukončené

 

Rozvoz bude prebiehať v čase:

Odberné miesta v Bratislave:

HP - Galvaniho 7/A  16:00-16:15

Telekom- Bajkalská 16:15-16:30

Apollo BC- Prievozská 16:30-16:45

 

Bratislava - dovoz na adresu

16:45 - 20:00 hod.

 

Žilina a okolie:

12:00 - 13:00 hod.

 

 

 




O nás a našich výrobkoch
O našich výrobkoch

Základnou surovinou našich výrobkov je mäso - bravčové, hovädzie, kuracie. Hovädzinka pochádza z oravských hájov, kuracinku nám úprimne dodáva HYZA a.s. Výhradne slovenskú bravčovinku nevieme zaručiť vzhľadom k jej dlhotrvajúcemu nedostatku - pokiaľ je však k dispozícii, veľmi sa jej tešíme.

Okrem mäsa používame bežné koreniny a soliacu zmes, ktorá je prítomná vo všetkých výrobkoch. Nenechajte sa prosím odradiť týmto zložením, ktoré je uvedené takmer pri každom výrobku: "prídavné látky (soľ jedlá, stabiliátor dusitan sodný, dextróza, škrobový sirup)". Ide o zloženie soliacej zmesi, bez ktorej bezpečné a zdravotne nezávadné výrobky nevieme vyrobiť a toto zloženie musí byť uvedené na etikete výrobku. V žiadnom prípade nejde o náhrady mäsa! Soliaca zmes obsahuje z viac ako 98% jedlú soľ, nasleduje dusitan sodný (v množstve 0,5 -0,6 %). Dextróza a škrobový sirup sú prídavnými látkami pre zachovanie vlastností soliacej zmesi.

Soliaca zmes tvorí priemerne 2% hmotnosti výrobku. Prerátané na gramy - v 1 kg výrobku sa nachádzajú maximálne 1-2 gramy prídavnych látok.

Všetky naše výrobky sú bezlepkové!


O nás

Sme malé rodinné mäsiarstvo, ktoré sa na púť slovenským podnikateľským prostredím vydalo v roku 2008. Hlavný mäsiar, Michal Polunc, zbieral skúsenosti od malička na rodinných zabijáčkách, neskôr na strednej škole a vo viacerých slovenských mäsokombinátoch. V roku 2003 sa naskytla príležitosť ísť mäsiarčit do Nórska, kde pracoval 5 rokov v mäsokombináte. Po návrate sa rozhodol ísť svojou cestou a začal pod Oravským hradom s výrobou klobás a ďalších mäsových výrobkov.

Mäsové dobroty, ktoré vám prinášame, sú vyrábané klasickými receptúrami, bez zbytočného pridávania aditív a ďalších chemických prvkov. V roku 2008 sme začínali s niekoľkými druhmi výrobkov, no vďaka neustálemu skúšaniu staro-nových receptov a postupov Vám dnes ponúkame celkom pestrú paletu mäsových dobrôt. Výrobky primárne predávame v našom mäsiarstve v Oravskom Podzámku a vybraných obchodoch v Žilinskom kraji. Tento rok sme sa rozhodli začať zásobiť našich kamarátov a známych v Bratislave a okolí (predsa len, z Bratislavy to na Oravu nie je zatiaľ "na skok"). Pridajte sa do našej e-shopovej rodiny a my Vám mäsové dobroty dovezieme rovno na Váš stôl.

Veríme, že vám naše oravské mäsové dobroty budú chutiť a tešíme sa na opakované stretnutia pri Vašich dverách!

Mäsiarstvo Polunc


Napísali o nás

Navštívili nás reportéri z Markízy pri výrobe našich párkov.

Tu si môžete pozrieť video, ako sa vyrábajú kvalitné párky