Úvod » Klobásy, slanina a údené mäso » Domáca klobása údená
Naša ručne robená tradičná klobása, na oravský spôsob (nie je papriková ako maďarské klobásky). Vhodná na varenie (uvarte pre návštevu, nakrájajte na tenšie kolieska a o 5 min. budete variť ďalšie ) alebo zaveste na pár dní do špajze/komory. Klobáska sa vysuší a potom si ju skutočne vychutnáte.
Popis: Domáca klobása údená - mäkký mäsový výrobok.
Ako objednať: Uvádzajte váhu v kg (napr. 0,5kg, 2,3 kg a pod.) Minimálne množstvo pre objednanie sú 2 ks - cca 0,25 kg. 1 kg klobás je 8-9 nožičiek.
Zloženie: bravčové mäso min. 90%, koreniny, prídavné látky (soľ jedlá, stabiliátor dusitan sodný, dextróza, škrobový sirup, jedlé prírodné črevo). Môže obsahovať hovädzie mäso.
Skladovanie: Skladujte pri teplote 0 - 5 stupňov. Spotrebujte do 14 dní. Vysušená klobáska vydrží až dotvedy, kým ju neskonzumujete.